PARADÍS PINTAT

Paradís Pintat col·labora amb l’ONG Proactiva Open Arms

Si tu també hi vols col·laborar pots fer-ho de dues maneres:

1. Compra la teva entrada  i vine a la funció del dia 1 de febrer. Tota la recaptació d’aquest dia es destinarà íntegrament a Proactiva Open Arms.

2. Vull col·laborar, però no puc venir el dia 1 de febrer.  Com ho puc fer-ho? Molt fàcil. Entra a la web de Proactiva Open Arms  (link a: https://www.proactivaopenarms.org/es/dona) i fes el teu donatiu.

 

Proactiva Open Arms és una organització no governamental (ONG) i sense ànim de lucre la principal missió de la qual és rescatar del mar els refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa. Es dediquen a la vigilància i salvament de les embarcacions de persones que necessiten auxili al mar Egeu i al Mediterrani Central, així com a la denúncia de totes les injustícies que estan passant i que ningú explica.

Moltes gràcies!

 

Sinopsi Paradís Pintat:

Qui no ha vist a casa o al menjador dels tiets un d'aquells quadres plens d'angelets? Doncs un d'aquests éssers innocents protagonitza l'últim espectacle de la pallassa Pepa Plana, que aquest cop treballa amb el dramaturg i director Ferruccio Cainero. Un espectacle que, malgrat ser divertit, també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim i, com fan els bons pallassos, ens posarà un mirall davant la cara per veure’ns reflectits i interpel·lats.

Damunt d'un bufet de qualsevol casa, hi ha un d'aquells quadres plens d'angelets. Tota la vida veient-lo i no hi havíem caigut que hi ha una angeleta diferent, que té el somni de volar per transformar-se en àngel de la guarda. I quan no la pot veure ningú, surt del quadre per intentar realitzar el seu somni. Però veu que és més fàcil nedar que volar i acaba sent l'àngel de la guarda al fons del mar. En aquest entorn meravellós la realitat no és pas com ella pensava: al món no hi ha pau ni tant sols al fons del mar. I què pot fer una pobra diable d'àngel de la guarda? No pot fer res més que tornar al seu Paradís Pintat... o no?

Pepa Plana és un referent nacional i europeu en el gènere per la qualitat dels seus espectacles i per la seva contribució en la visualització de les pallasses. Entre els seus treballs anteriors destaquen De Pe a PaGiulietta, L'atzar o Penélope i el seu pas pel Cirque du Soleil.

 

Direcció: 
Ferruccio Cainero
Autor: 
Ferruccio Cainero / Pepa Plana
Intèrprets: 
Pepa Plana
Preus: 
Dimecres i dijous 20 € , De divendres a diumenge 22 €
Data estrena: 
25 de Gener del 2017
Data final: 
19 de Febrer del 2017