SURVIVOR

Un show musical sobre esperança, lluita i alliberament.

"Barcelona Gay Men's Chorus" presenta un espectacle que segueix la línia artística dels cors gais més importants a nivell internacional com els de Sant Francisco, Los Angeles, Nova York, Mallorca, Madrid o Londres.

Format per quaranta cantants amateurs i professionals, el Barcelona Gay Men’s Chorus interpretarà temes molt variats extrets del teatre musical més emblemàtic, des de “Els Miserables” fins als musicals d'última generació com “Spring Awakening”, passant per cançons internacionals de Queen, Bon Jovi o Beyoncé entre d’altres.

L'espectacle comptarà amb dues parts. Amb la primera part volem sensibilitzar al públic amb el tema de l'homofòbia dins de l'àmbit laboral, on les situacions claustrofòbiques difícilment viscudes o, de vegades, les inesperadament felices, seran representades amb números musicals.

La segona part tindrà un format concert amb repertori internacional posant èmfasi en la importància de viure la vida a la nostra manera, l'amor, els nostres desitjos, afrontar la vida amb valentia i sense complexes.

Espectacle adaptat per a persones sordes.

 

Direcció: 
Luc-Olivier Sánchez i Manel Dueso
Intèrprets: 
Barcelona Gay Men's Chorus
Preus: 
Dimecres 20 € , De dijous a diumenge 23 €
Data estrena: 
23 de Setembre del 2015
Data final: 
27 de Setembre del 2015